Termeni generali

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.claims4u.ro, PFA MUTICA VASILE BOGDAN isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.claims4u .ro este proprietatea PFA MUTICA VASILE BOGDAN .

PFA MUTICA VASILE BOGDAN garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.claims4u.ro, in interes personal (informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea PFA MUTICA VASILE BOGDAN si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizări

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@claims4u.ro va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de PFA MUTICA VASILE BOGDAN exclusiv in scopul declarat al site-ului.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale (respectiv numele si prenumele dumneavoastra si adresa de e-mail) insa refuzul face imposibila comunicarea/primirea raspunsului la intrebarile dumneavoastra de catre personalul PFA MUTICA VASILE BOGDAN .

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre PFA MUTICA VASILE BOGDAN cu o cerere scrisa, datata si semnata. PFA MUTICA VASILE BOGDAN se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

PFA MUTICA VASILE BOGDAN nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de PFA MUTICA VASILE BOGDAN , va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@claims4u.ro . Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alți Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si PFA MUTICA VASILE BOGDAN pentru utilizarea acestui site.

PFA MUTICA VASILE BOGDAN verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Politica de confidențialitate

INTRODUCERE

CLAIMS4U CENTRU DAUNE AUTO își respectă clientii și se mândrește cu oferta serviciilor oferite în industria actuală.

Pentru a facilita relatia comercială și a oferi cea mai bună experientă CLAIMS4U CENTRU DAUNE AUTO colectează date personale atunci când te adresezi angajatilor societatii prin intermediul Website-ul www.claims4u.ro .

Scopul acestui document de Politică de Confidentialitate este să descrie tipurile de date personale colectate atunci când folosești Website-ul sau Aplicatiile, de a explica practicile și politicile noastre de colectare, folosire și distribuire a informatiei colectate despre și de la tine și de a explica drepturile pe care Tu pe ai fată de datele tale personale pe care noi le colectăm.

Această Politică de Confidentialitate se aplică indiferent de modul în care accesezi Website-ul, fie de la computerul personal, un device mobil sau orice alt timp de tehnologie și device. Dacă ai întrebări, poti contacta CLAIMS4U CENTRU DAUNE AUTO la adresa de e-mail office@claims4u.roPoliticile și procedurile suplimentare legate de colectarea de date personale sunt descrise în Termenele și Conditiile noastre.

PFA MUTICA VASILE BOGDAN cu denumirea comerciala CLAIMS4U CENTRU DAUNE AUTO colectează date personale atunci când când soliciti servicii sau asistentă din partea angajatilor societatii prin intermediul Website-ului sau in scop de marketing. Aceste date personale includ:

Informatii de identificare (nume, prenume, CNP)

Informatii de contact (e-mail, număr de telefon, adresa)

Datele politei de asigurare

Datele autovehiculului conform documentelor acestuia

DE CE și CUM sunt procesate informatiile tale personale?

PFA MUTICA VASILE BOGDAN cu denumirea comerciala CLAIMS4U CENTRU DAUNE AUTO , va folosi datele tale personale colectate pentru următoarele scopuri:

Pentru a-ti putea oferi raspuns la intrebarile dumneavoastra; pentru a-ti putea oferi serviciile noastre

Pentru a opera și îmbunătăti afacerea și serviciile

Marketing Digital – Pentru a-ti prezenta oferte personalizate și materiale de marketing, noi colectăm date personale. Poti oferi acceptul tău la o dată ulterioară sau anula un acord existent pentru aceste servicii cu ajutorul portalului nostru dedicat de management al acordului integrat în contul tău personal, trimitând un e-mail la office@claims4u.ro

In situatia in care doriti o colaborare cu societatea noastra, PFA MUTICA VASILE BOGDAN va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri: deschiderea, instrumentarea si solutionarea dosarului de dauna, a va tine la curent cu stadiul dosarului de dauna/stadiul lucrarilor de reparatie, efectuarea reparatiilor autovehiculului Dvs, intocmirea contractelor de locatiune autovehicule, intocmirea documentelor fiscale.

PROTECȚIA INFORMAȚIILOR PERSONALE

PFA MUTICA VASILE BOGDAN cu denumirea comerciala CLAIMS4U CENTRU DAUNE AUTO nu va vinde, dezvălui sau închiria informatiile tale personale către nici un tert în alte moduri decât este prevăzut în Politica de Confidentialitate. Însă, vom putea dezvălui informatiile tale personale către terti, în următoarele cazuri:

În cazul în care vindem sau cumpărăm alt business, bunuri sau actiuni, putem dezvălui datele tale personale către vânzătorii sau cumpărătorii acestor afaceri, bunuri sau actiuni.

În cazul în care suntem obligati să dezvăluim datele tale personale pentru a ne supune oricărei reglementări legale, pentru a impune sau aplica Termenele și Conditiile noastre, sau pentru a proteja nouă, clientilor noștri sau altora drepturile, proprietatea și siguranta.

În cooperarea cu autoritătile legale sau de control pentru a impune legea sau pentru a investiga activităti nelegale cum ar fi frauda. Ne mentinem dreptul de a dezvălui orice informatie personală despre tine către autoritătile legale, de control sau guvernamentale în cazul în care considerăm, la propria discretie, că este necesară sau îndreptătită o astfel de actiune, fiind în legătură cu orice investigatie de fraudă sau ilegalitate.

Mai putem dezvălui anumite date personale către provideri de servicii terti neafiliati, agenti sau contractori independenti care ne ajută la mentinerea site-ului oferind servicii administrative către noi (inclusiv, dar fără a se limita la, procesarea și completarea ordinelor, oferirea relatiilor pentru clienti, mentinerea și analizarea datelor, trimiterea unor mesaje pentru clienti din partea noastră, colectarea datelor, selectarea câștigătorilor și oferirea premiilor din cadrul concursurilor, precum și alte tipuri de promotii). Căutăm să asigurăm ca acești terti neafiliati să nu folosească datele personale pentru alt scop decât cel de a oferi serviciile administrative pentru care sunt responsabili. Acest gen de colaborări sunt realizate sub contracte în care tertii sunt obligati să respecte standardele de confidentialitate cerute de lege în timpul procesării datelor tale personale și să folosească informatia doar pentru scopul contractat.

De asemenea, in situatia in care optati pentru serviciile oferite de societatea noastra, va informam ca pentru indeplinirea acestora, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs. Categoriile de furnizori pot fi: furnizori pentru realizarea de lucrări administrative şi operaţionale în sprijinul relaţiilor noastre cu dvs. (acestia vor fi obligati conform obligaţiilor contractuale şi conform altor obligaţii legale să respecte confidenţialitatea datelor dvs şi să vă respecte intimitatea, şi va(vor) avea acces doar la datele necesare pentru realizarea funcţiilor acestora); furnizorii IT (care găzduiesc sau sprijină sistemele noastre IT, inclusiv informaţii despre dvs), companii de management al sediului (care monitorizează securitatea fizică a clădirilor noastre), furnizorii de servicii financiare si de management contabil.

Nu vom dezvălui informatiile tale personale către terti din afara teritoriului Uniunii Europene, în tări în care regimul protejării informatiilor personale nu are un regim adecvat. Însă, în cazul în are un astfel de eveniment se va produce vom lua toate măsurile necesare de a asigura că informatiile tale personale sunt securizate la fel ca în UE/EEA și în concordantă cu această Politică de Confidentialitate și legislatia în vigoare. În plus, vom actualiza actualul document de Politică de Confidentialitate pentru a reflecta transferul de date transforntalier și măsurile relevante de sigurantă întreprinse pentru protejarea confidentialitătii.

CÂT TIMP VOM PĂSTRA INFORMATIILE TALE PERSONALE

Este o parte a politicii noastre de a retine informatiile personale ale clientilor atât cât este necesar pentru scopul în care au fost initial obtinute, în acord cu principiile Data Minimisation and Storage Limitation, pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție. De asemenea, aliniem retinerea informatiilor cu potentiale diferente ce pot apărea din drepturile tale de confidentialitate (te rugăm să vezi sectiunea 5). Însă, în unele cazuri, unele informatii cu caracter personal pot fi retinute pe o durată mai lungă de timp, din motive legale sau scopuri legitime.

DREPTURILE TALE CU PRIVIRE LA INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL

În orice moment în care noi păstrăm și procesăm datele tale cu caracter personal, ai următoarele drepturi de a solicita în mod legitim o cerere prin intermediul contului tău personal:

Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa datele personale pe care le stocăm despre tine;

Dreptul de rectificare – ai dreptul de a corecta datale pe care le stocăm despre tine, dacă acestea sunt incomplete sau incorecte. Pe larg în sectiunea 7 a documentului curent;

Dreptul la ștergere – poti solicita ca datele pe care le stăcam despre tine să fie șterse din bazele de date și suntem obligati să satisfacem această cerere în anumite circumstante;

Dreptul la restrictie a procesării datelor – ai dreptul de a solicita restrictionarea procesării datelor personale și suntem obligati să satisfacem cererea atunci când anumite conditii se aplică

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a transfera datele detinute de noi despre tine către altă organizatie;

Dreptul la obiectie – ai dreptul de a obiecta fată de anumite activităti de procesare, atunci când anumite conditii se aplică;

Vom analiza cererile tale și vom răspunde cu detalii despre starea cererii (acceptarea cererii, acceptarea partială a cererii, respingerea cererii), cât mai curând posibil și nu mai mult de o lună de zile de la trimiterea cererii.

În cazul în care PFA MUTICA VASILE BOGDAN SRL refuză cererea ta legată de Data Privacy Rights, vom oferi și un motiv. Ai dreptul de a contesta motivul către autoritătile competente sau DPO (așa cum este descris în paragraful 10 al acestui document).

Ne rezervăm dreptul de a refuza cererile care sunt plasate prea des, cele care solicită un efort tehnic disproportionat, cele care pot avea consecinte tehnice disproportionate, cele care aduc altor persoane un risc de încălcare a confidentialitătii sau cele care sunt foarte nepractice.

SECURITATE

Protectia informatiilor tale personale este cea mai importantă pentru socieatatea noastra și, de aceea, ne strădium constant pentru a oferi cele mai bune metode de protejare a datelor tale personale, de prevenire a accesului neautorizat și/sau posibilelor modificări. Aceste metode includ proceduri tehnice, monitorizare și pași de urmărire necesari prevenirii folosirii greșite a datelor personale, accesului neautorizat sau dezvăluirea, pierderea, alterarea și distrugerea.

SCHIMBĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne străduim să verificăm constant și să actualizăm Politica de Confidentialitate pentru a fi în pas cu potentialele schimbări legislative și a oferi o protectie optimă a confidentialitătii. Orice update va fi comunicat prin intermediul paginii Website-ului.

CONTACTEAZĂ-NE

În orice moment, dacă nu ai aderat la prezentele prevederi din documentul curent de Politică de Confidentialitate sau din orice alt motiv legat de Confidentialitate, te rugăm să ne scrii le adresa de email office@claims4u.ro.